top of page
  • Dušan Bitala

Nevadí Vám vyhazovat peníze z okna? Pak se tím co budu psát vůbec nezabývejte.

Nevadí Vám vyhazovat peníze z okna? Pak se tím co budu psát vůbec nezabývejte. Dnes jsem měl telefonát telefonát z firmy Prověřená společnost. Na rozdíl od různých nabídek půjček a degustace vín mi nabídli produkt, který byl na první pohled zajímavě vymyšlený a paní přestože bylo slyšet, že už toho má dneska dost a že mi do telefonu čte text, rychle směřovala telefonát k obchodní nabídce a objednávce.

Meritem nabídky je obdržet obálku do 5 pracovních dní za 968Kč s DPH.

Zde přebírám obsah ze stránek firmy zabývající se vystavováním certifikátů.

Co obsahuje obálka?

V případě, že firma projeví zájem o účast v našem projektu, získá papírovou verzi certifikátu a ta jí bude doručena kurýrní službou v obálce, která obsahuje:

  • Samolepky s logem Prověřené společnosti. Ty mohou být nalepeny tam, kde je potřeba, aby je zákazník viděl, a měl možnost viditelnější informovanosti o Vašem prověření. Samolepky jsou voděodolné a vysoké kvality.

  • Přihlašovací údaje na stránku projektu - www.proverenaspolecnost.cz , kde si můžete upravovat údaje o své firmě a přidávat informace o otevírací době, aktuálních akcích, umístění na mapě, odkaz na své webové stránky, nebo vytvořit fotogalerii.

  • Certifikát získává firma vytištený na vysoce kvalitním papíře pro možnost vystavení, či prezentace a je pro danou firmu důkazem toho, že se jedná o prověřenou společnost. Na tomto certifikátu Vaši zákazníci uvidí jak plný název společnosti, tak informaci, za co byl certifikát udělen.

=================================================================

Stačilo mi 10 minut abych pochopil, že to má díry jak ementál. O podrobnější článek se pokusím později, i když nedělám si iluze, někteří i budou mít i komentář z lidí z oblasti IT, stejně se dají nachytat.

Pokud si chcete nechat poradit a aspoň vědět jako to skutečně s certifikátem "Prověřená společnost" je, zatím si nic nekupujte. O nic podstatného totiž nepřijdete. Koupit si to můžete kdykoliv. Pokud tedy neuznáte za vhodnější investovat Vaše peníze do něčeho skutečně hodnotného.

Předpokládám že se jedná o kobercový nálet na české podnikatelské prostředí, proto jsem se rozhodl, že budu aspoň své zákazníky co nejrychleji informovat. Pokud upozorníte 20 známých ušetříte jim v podstatě 20.000,-.

Chcete být lehčí o 998,-? Pak si nechte poslat obálku a nalepte si na auto samolepku. Ale to si fakt ji radši kupte ode mne, protože Vám udělám i o něco hezčí a levnější.

Spolupracuji s firmami již více než 18 let a protože chci být ve Vašich očích nejen prověřená firma, ale i prověřený a slušný člověk nedalo mi to abych to nechal kolem sebe jen projít.

Pokud uznáte za vhodné sdílejte.

14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page