top of page
  • Obrázek autoraDUŠAN JE TU JAKODOMA

Víte, že už i ÚSTÍ NAD LABEM má Google Business Group?

gbg.JPG

Cože? Google Business Group? Co to jako je? Parta brejlatých, uhrovatých kluků s výrazy jako " "hééj hoď tam ňáký HTML TAGY a nebuď LAMA"?. Rozhodně ne :-)

Je to setkání lidí z firem, živnostníků, fandů technologie s profesionály, kteří pracují s Google produkty a dalšími technologickýcmi vychytávkami. Setkání bývají neformální a takto jejich poslání popisuje oficiální pozvánka na Google plus:

Připojte se k naší komunitě profesionálů, manažerů a podnikatelů, kde se můžeme navzájem inspirovat, vzdělávat se a pomáhat si s byznysem i technologiemi. *Google Business Group Ústí nad Labem* je otevřena každému, ať jste živnostník, maminka na mateřské, která přemýšlí o malém e-shopu, nebo majitel firmy, manažer v korporaci, student či prostě nadšenec do technologií.

"Důležitý je záměr a hodnoty" (Ondřej Suchý, GBG Ústí nad Labem).

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Tak jaký je záměr Google Business Group? V podtitulu je prosperujte s Google. Lokální komunity vznikly proto, aby pomáhaly rozvíjet podnikání v regionech. Aby propojovaly podnikavé lidi, inspirovaly je, pomáhaly. Co můžete získat: - seznámení s dalšími lidmi, - inspiraci, vzdělání, "ochytření", - prostor pro sdílení vašich příběhů a získání zpětné vazby, - pomoc s technologiemi, - ale i relax, protože akce se snažíme dělat zábavnou formou. Akce jsou s podporou firmy Google a technologie Google jsou samozřejmě na akcích viditelné, ale nejde zdaleka jen o ně. Google dává členům komunity volnou ruku a jeho postoj je v duchu "když se bude u vás dobře podnikat, budeme z toho mít prospěch všichni"

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page