top of page
  • Obrázek autoraDUŠAN JE TU JAKODOMA

STUDIO ADAX pracuje pro Piráty

Taky máte rádi čestné jednání, jako my? A říkáte si proč STUDIO ADAX dělá pro piráty? Protože máme ale také rádi soutěživost, dravost a příběhy. A ne všichni piráti musí být přeci nečestní. Ti mořští piráti mají lodě, kolem sebe vodu a stíhají ostatní lodě pod černou vlajkou aby ukořistili poklady jiným.

My jsme dostali za úkol vytvořit logo pro veslaře z VK Brná, kteří mají černé klubové barvy a tak jsme přišli s nápadem nabídnout veslařskému klubu Brná, aby si do názvu vsunuli název Piráti. V tu chvíli zde máme obrovský prostor pro příběh, grafiku a krásné odlišení se od ostatních klubů. A začalo nás to hned víc bavit. A je tu i šance pro Vás.

Chce se s námi podílet na tvorbě tohoto příběhu? Napiště nápady kam všude můžeme aplikovat pirátský příběh. Víme, že chceme dělat vlajku, šátky na hlavu s logem, které se už tvoří... A co napadlo Vás? Klub je pro děti od 10 let a dospělé až do stáří...

Nápad, který budeme realizovat odměníme pozvánkou na křtění lodí a ten nejlepší dostane dárek "kurz veslování" zdarma. Pokud jste zdaleka, tak dostanete půldenní rekreační výlet lodí pro dva s trenérem na palubě a projedete si krásné scenérie.

VK Piráti logo.png

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page